SPARE RIBS KING ROTTERDAM

SPARE RIBS KING ROTTERDAM De beste ribs van Zuid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1893 beoordelingen
25 jan 2020 om 22:26 Eten was lekker. Biefstuk spies een beetje droog maar wel goed gekruid. Voor herhaling vatbaar.
25 jan 2020 om 2:26 gewoon weg goed!!
18 jan 2020 om 19:31 Was heerijk!!!!!
18 jan 2020 om 11:30 ik had zelf helaas de verkeerde opdracht geplaatst en kreeg de neutrale spareribs terwijl ik eigenlijk de pittige had willen hebben., deze vond ik een tikkie droog
16 jan 2020 om 20:50 Gewoon heerlijk!!!!!!!!!!!
15 jan 2020 om 7:25 Eten was echt slecht. Het was warm maar de spare ribs mega droog en smakeloos. Ik heb meet dan de helft weggegooid! Super zonde. Ik zal het niet meer bestellen!
14 jan 2020 om 20:36 Slechte ervaring ik besteld een zak friet van 2,50 Ontvang een zak friet ter grootte van 1 aardappel Aan de telefoon word mij verteld dat ik zelf de zak friet kan komen hallen door een snotneus volgende x bekogel ik jullie met eieren
14 jan 2020 om 19:40 Was goed alleen was niet zo gaar dat ik gewent bent
14 jan 2020 om 11:41 de T bonesteak was niet gaar en was ook koud de sla was ook niet goed alleen de patat was wel goed
13 jan 2020 om 18:38 Het eten lijk oud en het was erg jammer.
11 jan 2020 om 19:34 Voor het eerst hier besteld maar zal ook de laatste keer zijn T-bone stake was taai en kalfs rib ook 5 blikjes drinken waarvan 1 lekte dus ook niet echt lekker
9 jan 2020 om 21:55 Koude friet en spareribs waren smaakloos. Ik vond er niks aan. Ik bestel hier nooit meer